Nu var det längesedan!

Hej mina vänner och läsare! Jag har verkligen kommit av mig på det här! Finns ingen tid för bloggen längre.. men förhoppningen är att det snart blir bättre!! Oj så jag pluggar och pluggar! Hela förra veckan satt vi på nipan tillsammans och jobbade på med ett grupparbete.. Nu i veckan ska vi förbereda vår muntliga presentation av vår seminarieuppgift och samtidigt förbereda oss och vara pålästa på hjärta, lungor och njurar inför disikering av en stackars gris. Vi ska också kunna hjärt och lungräddning och ta puls och blodtryck. Allt detta ska göras nästa vecka under de 3 dagar vi då ska vara i Luleå. Mitt i allt så ska vi också läsa till våra 2 skriftliga prov som kommer tätt följt efter Luleå vistelsen. Så det är mer än fullt upp! Sen har jag ju min fina familj som jag måste hinna med.. Tur jag har dom! Patrik som alltid ställer upp och låter mig gå först och barnen som ger så otroligt mycket! (även om dom ligger under bortskänkes på blocket ibland=)
Som jag skrev så blir det Luleå nästa vecka.. dock bara 2 nätter den här gången och nu ska vi ta bilen! skönt att slippa anpassa oss efter de få tåg som går! När vi kommer hem blir det tokläsning inför de skriftliga proven men sen när dom är gjorda i slutet på mars så är det några dagar innan nästa kursstarter och då ska vi åka till Åre! Vi ska bo på Holidayclub och sova i 2 nätter! Bada massor på äventyrsbadet, åka upp på Åretoppen och bara vara med varandra! Får blir lite semester och avkoppling för familjen Stolt för till sommaren ger vi nog inte oss ut på någon längre tur med den lilla eller lille..
På tal om den lilla eller lille så har jag nu hunnit in i vecka 23 och oj vad magen blivit stor! Nu kan det nog inte undgå någon att det faktiskt är en bebis där inne och inte bara massa gotta och fikabröd =) Oliver har börjat fråga och längta efter bebisen.. han hoppas han ska få en lillasyster =) Den rör sig mycket i magen och man kan klart skilja när den sover och när den är vaken..

Annars är det som vanligt här.. Oliver fick nya skidor av sin snälla morfar igår så vi var ute och åkte och tränade inför skedomsloppet =) Så imorgon ska pjäxorna och skidorna med på dagis! Linus han kör sin spark istället och kallar det för sina skidor! =) Inte lätt när man alltid vill göra som storebror!
 Linus chokade oss lite häromdagen och bajsade på toan! STOORT! Dax att smida nu och peppa han till fler toabesök!

Nej ni alla "systrar" som läser! Ni kanske kan tipsa mig om 9 ställen där jag kan känna pulsen =)

Hoppas att det inte ska dröja lika länge igen tills nästa gång jag skriver! Hoppas ni alla mår bra där ute! Saknar ofta att jobba... Alla arbetskamrater.. och tänk så skönt det var att jobba sina timmar.. komma hem och VARA LEDIG!! Nu är man ju aldrig ledig.. eller? Det kan man väl inte vara när man drömmer och hälso och sjukvårdslagen???

Ajajaj

Vad jag har ont i magen idag! Jag som skulle jobba imorgon.. men har efter mycket om och men nu äntligen beslutat mig för att stanna hemma från jobbet imorgon. Skulle jobba extra men tror jag gör klokt i att stanna hemma.
Ringde flera gånger tidigare men fick inget svar, men nu äntligen svarade dom.. hoppas dom hinner få tag på någon..
På måndag ska jag ha min andra och sista praktik dag.. ska få vara på barn så jag hoppas verkligen jag är i bra form tills dess! Försöker säga till mig själv när samvetet (klart jag måste gå på jobbet) spökar att det faktiskt inte bara är jag nu! Måste ju tänka på den som bor inne i magen också! Tiden går verligen snabbt! Har redan klivit in i vecka 21

Idag har vi haft främmade av barnens farmor och farfar. Var så snöigt så dom stannade inte så länge.. ville inte köra hem i mörkret..

Nä dax att koncentrera sig lite på festivalen.. 

Gravid vecka 21

 

Mamma

Nu börjar en härlig tid. Magen syns väl, men är inte alltför stor. Illamåendet och tröttheten har ofta gått över och diverse småkrämpor du kan drabbas av i slutet av graviditeten har inte börjat än.

Har du oroat dig för missfall så har troligtvis den oron minskat markant vid det här laget. Din viktökning ligger troligtvis någonstans mellan fyra och sju kilo.


 


Längesedan nu!

Nu var det ett tag sedan jag skrev.. Har inte blivit så mycket datande sedan hemkomsten från Lulä!
På fredagen var jag bara med pojkarna hela dagen. Trött som bara den efter veckan som varit.. Helgen har också varit lugn.. Jobbade kväll igår vilket också bestod av ett lugn =) Skönt!
Men idag har allvaret börjat! Idag har pojkarna varit på dagis och jag skulle nu hitta den rätta diciplinen att sätta mig med böckerna. Det har gått ganska bra. Sorterat och renskrivit anteckningar och ordnat med lite utskrifter inför morgondagens föreläsning. Blir spännande att se hur allt funkar med datorn. Ska baka en kladdkaka imorgonförmiddag, har bestämt med jänterna att vi ska lyssna på den första föreläsningen tillsammans så dom kommer hit till mig.
 
På fredag och måndag är det dax för fältstudier.. blev på avd 14 vilket är den avdelning som jag kan och vet minst om. Så hoppas jag att mina arbetskamrater ska ta emot mig med öppna armar när jag sedan kommer för att göra den långa praktiken.
Ambulansen vore inte heller dumt i framtiden (blinkar sådär fånigt med ögat till någon som läser)  =)

Nu ska jag göra pasta och baconlåda!

RSS 2.0