Uppdatering

Tror visst att det är dax att uppdatera lite =) Var ett tag sedan igen.. Har sedan sist iaf hunnit med att avsluta de 2 första kurserna med skriftlig tentamen..  hur det gick vet jag inte än men det kändes väl så bra som det kunde göra på båda..
I tisdags skrev jag för den senaste kursen och ny kursstart är först på måndag så då passade vi på att sticka iväg för lite avkoppling i Åre. Holiday Club är verkligen att rekommendera för barnfamiljen! Vi har ätit gott, badat på äventyrsbad, lekt i lekland och bowlat. Självklart var vi också upp en sväng på Åre toppen! Det var sol och fint men blåste ganska mycket. Linus var helt frälst vid "flygplanet" han fick åka upp! =)
På måndag bär det av igen till Luleå och nystart på 2 kurser! Känns både spännande och lite jobbigt.. hemmakär som jag är så tycker jag att kommande vecka hemifrån känns lite tung.. men jag vet också att vi har jätteroligt bara vi kommer iväg! Vi har verkligen galet kul jag och tjejerna på våra resor! =)

Magen då.. jo den växer! 28 veckor iväg och det lilla livet där inne gör verkligen tydliga livstecken ifrån sig! Inte minst på kvällarna! På självaste Valborg ska vi få kika in på den lilla eller lille igen, ska bli spännande!

Nej jag är verkligen ingen kvällsmänniska länge... nu ska jag natta!

God natt på er!

Pusselläggning i pyjamas


Linus på badet


Oliver på badet


Oliver bowlar


Coola killarna


Åre


Oliver skickar kort hem till mormor och morfar från Åre!


Väldens mysigaste pojkar!


En pigg kille! EN TRÖTT mamma och en växande bebismage =)


Fina födelsedagsblommor


RSS 2.0