Lekland och Hyss!

På lördag då mamman i familjen Stolt var på jobbet och Patrik och Oliver fastnat framför det nya TV spelet Cars här nere så smög unge herr Linus Stolt uppför trappan! Han brukar passa på ibland att smyga upp för att få vara lite ifred.. det kan bli väldigt intensivt för både storebror och littebror ibland att nästan alltid vara uppi varandra så Linus brukar tycka det är skönt att vara uppe på sitt rum själv..  Eftersom pappan i huset var helt förtrollad i Blixtens åkning på banan så tänkte han aldrig på vad tyst det var uppe! Och vad länge det var tyst uppe! Alla föräldrar vet att när det är FÖR tyst så är det hyss på gång och mycket riktigt! Linus hade gått in på Olivers rum, satt sig i sängen och dragit loss nästan alla Olivers Wallies med fordon på. Mycket tapet följde också med så vi insåg ganska snabbt att det här inte var något vi skulle kunna laga =(  Vi lovade snabbt Oliver att han nu skulle få välja en helt ny tapet alldeles själv!

Igår var vi med familjen Eriksson till lekland i Sundsvall. Vi hade en jätteskön dag då vi fick ägna all tid till Oliver! Linus fick vara hemma med momor och morfar då han inte kändes riktigt pigg på morgonen. Så sällan man får ägna tid till bara ett av barnen och det var verkligen skönt för både oss och Oliver! Linus led inte det minsta då han verkligen njuter varje liten stund han kan få alldeles ensam med mormor och morfar!
Innan Lekland åkte vi på en färghandel och Oliver fick själv välja den tapet han ville! Han valde en grå med Blixten bilar på.. såklart.. Blixten har varit en stående stjärna i säkert 2 år här hemma..  Tapeten var dyr! Disneys egen, så nu blir det ingen veckopeng på länge för Linus Stolt!! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0