Patrik glömde kaffemuggarna! Var bara tvungen att ta en bild för dig Stina!!


MYS


Linus


Pojkarna spelar golf


På bryggan


De e Värnt

Var bara tvungen att sno Bettans rubrik! De e Värnt! Men skönt!
Igår var vi i konvaljparken och  badade..  eller "dom" badade och jag tittade på.. doppade iaf fötterna. Måste vara den stoora nackdelen med att få barn på sommaren att inte få bada på 6-8 veckor..
Maja var också med, hon mådde så otroligt gott i vagnen i skuggan. Fläktar ju lite när man är vid en sjö så det blir ju inte den där tryckande värmen.. 
Annars har hon det som skönast inne..

Idag ska jag ta domen! Ska till tandläkaren! Brukar vara duktig och alltid gå en gång om året men i år kändes det lite onödigt med röntgenbilder då jag var gravid så jag bestämde mig för att skjuta på det när jag ändå inte hade ont någonstans. Så idag är det dax! Har ju kräkts massor den här graviditeten och för att inte tala om alla sura uppstötningar så jag skulle inte bli förvånad om han säger att varenda tand har frätt sönder och det blir till att sätta in löständer!

Igårkväll gick jag och Jessica en liten promenad längs älven! Var jätteskönt! Kändes bra! Sist jag försökte mig på en liten promenad fick jag sånna enorma sammandragningar.. men nu verkar det "gått över" får liite så ibland då jag ammar, just som hon börjar suga, men det är ju vanligt..

Nej nu ska jag göra ett litet ryck medans lillgumman sover och dammsuga övervåningen och byta sängkläder! Skönt att passa på att tvätta mycket nu när man kan hänga ut =)

Skönt i vagnen i skuggan


Kolla vilket häftigt lego syrran!


Mina underbara barn!


En tjock men ack så lycklig mamma


Blöjtårtan!


Jessica, Hannah och Maja


Mera bad!


Lördag

Idag är hon beräknad att komma! =) För en vecka sedan den här tiden låg hon fortfarande i magen... Inte hade jag så värst ont heller, och ändå var det bara drygt 4 timmar ifrån att allt skulle vara klart! Den här tiden var vi fortrfarande hemma och höll som bäst på att lägga Linus =)
Skönt är det att ha henne här iaf och allt flyter på jättebra! Andra natten inatt som hon sovit 4 timmar, ätit och somnat om igen och sovit till morgon..  Imorse klev vi inte upp förrän halv nio =)
Igår var jag och Maja på stan för första gången! Hon verkar trivas bra i vagnen. På eftermiddagen kom BVC på hembesök, varför ödslar man egentligen tid för det när man fått sitt 3 e barn?? Jag tycker det är bra att man gör det på första barnet.. kan man nu fånga upp och hjälpa barn som inte har det bra så är ju det toppen! Men har man blivit godkända 2 gånger tidigare så varför måste man komma igen? Och varför måste man sitta och gå igenom att barnet ska åka bakåtvänd och när man ska byta stol och att det är viktigt med kroppskontakt mm mm mm när det är ens 3 e barn? Ja ja jag kände mig faktiskt lite irriterad så bara för det fick hon inget kaffe och äppelpaj som planerat utan hon fick nöja sig med en isglass. Äppelpajen blev mycket mer passande på kvällen då vi fick fotbolls och badgäster =)
Det blev sent för pojkarna igår men dom sov igen det imorse så då gör det ju inget!

Idag har vi varit på Rödstaringen och badat och myst i solen! Härligt! Maja hade det så skönt i vagnen i skuggan och sov igenom hela besöket.
Hemma igen kom Bettan på inspektion och hade med sig fin fina presenter! =)
Jessica och Hannah kom ju också och uppvaktade Maja här i veckan med världens största blöjtårta och massa annat fint! Hon blir bortskämd våran Tulla-Maja!

På tal om Tulla-Maja så tycker jag för var dag som går att hon faktiskt ser ut som en riktig Tulla-Maja..  men Patrik är inte helt överens om det! Men det tål att jobbas på =)
Vad tycker ni??

Nu ska jag ge gummsan lite mat! Lägger in lite bilder sen under kvällen! Ska se var Oliver är också, han är ute med cykelgänget på gatan =)


BAD!


Det ska vara rättvist! Lillasyster måste ju också få provsitta på gräsklipparen =)


Linus klipper med morfar


Oliver klipper gräset med morfar


Linus kan också dra DOCKAN


Underhållning för grabbarna hos Figo


I vagnen på väg för uppvisning på dagis =)


Present till Tulla Maja


Post till Maja


Lejon tatuering


Oliver på väg ner i poolen


Godmorgon hela världen!

Det är Linus nya uttryck på mornarna.. han låter så rolig! =)
Gud så snabbt dagarna går! Och ändå bara är vi...   kanske just därför som dagarna går så fort, för att vi mår så gott och just bara ÄR..
Oliver fick äntligen idag gå bort till dagis och visa upp sin lillasyster! Kändes varmt för Maja att ligga i vagnen idag men en liten sväng fick gå bra! Sedan har pojkarna badat, lekt verkstad och varit hos morfar och åkt åkgräsklippare! Vilken lycka! Rättvisan är också viktig så självklart skulle också Maja provsitta på klipparen med morfar!  Ha ha
Oliver tycker också att det är lite orättvist och märkligt att inte Maja får lägga sig först på kvällen! Hon är ju faktiskt MINST! =)
Imorgon ser vi fram emot främmande..  Hoppas på finväder och mycket bus!
Ska lägga upp lite bilder från dagen nu..  sen ska vi se nya Wallander filmen..  känns helskumt att se film nu när det är så otroligt skönt ute! Skulle gärna sitta på altan istället..  men vi har hyrt den och den ska tillbaka imorgon.. hyrde den en hel vecka och har ändå inte hunnit se den! Och att lämna tillbaka den osedd? Nej nej det är jag alldeles för snål för =0)

Blommor


Mera blommor


Oliver kör fyrhjuling


Tårta


Mormor och Maja


Linus leker med morfar


Hos doktorn


Tulla-Maja på första vagnsturen


Oliver med Maja på bb


Godkänd bebis, grillning, jordgubbstårta och godkänd tenta =)

Imorse var vi på läkarkontroll med Maja, hörselprov och PKU test. Oliver fick efter en liten diskussion om blod och om varför man tar prover följa med! Gick jättebra! Maja fick lite sockervatten så hon var helt oberörd av testerna och smaskade socker! Han var så otroligt stolt över att få rulla Maja på sin första åktur i vagnen från bilen in på sjukhuset.

En liten liten tur på stan har det också blivit idag! Herregud flickebarnet har ju inga strumpbyxor! Hur ska man då kunna ha klänning? Köpte vita strumpbyxor och kunde då inte hålla mig från en pippi klänning också och en brun/vit klänning med sniglar på! Åhh så fin hon ska bli! =)

I afton har det grillats och ätits jordgubbstårta med mamma och pappa! Fick mitt sista resultat från terminens tentor idag och det blev godkänt! SKÖNT! som jag nojjat och loggat in och loggat in för dessa tentaresultat kändes plötsligt inte alls så viktigt längre.. Jag tror jag är i något sorts familjerus och tycker inte att allt runtomkring känns så viktigt längre..  får ta tag i allvaret frammåt hösten igen! Ok.. lite orolig är jag nog allt för vad jag ska kunna få på mig till broders bröllop om 1 månad..  världslig sak! Jag vet! men ändå...  jag ser ju fortfarande gravid ut =(  Men mina barn kommer att vara så snygga så jag får väl hoppas att ingen ser mig! hihi

Pojkarna har kört fyrhjuling ikväll oxå efter att pappan i huset äntligen fixat med nytt batteri! Linus var lite rädd förra sommaren men inte nu! Den största killen i familjen är såå sugen på en egen, men han får nog hålla tillgodo med pojkarnas ett tag till!

Känns som vi börjat landa ganska bra nu.. Maja äter mest och sover! Har fått igång amningen bra nu så hon verkar bli mätt! Alla är så försiktiga och väntar med att hälsa på vilket är omtänksamt..  men frammåt helgen räknar jag med att det blir full rulle! =)

Hmm

Känns märkligt att tänka på att Maja inte ens är 2 dygn än? Om 23 minuter var det 2 dygn sedan hon kom ut! Helt otroligt!

Nybadad på pappas solbrända tvättbräda =)


Storebror tvättar mig


Bada


Bus i sängen


Nybadad

Ikväll har Oliver stolt visat upp sin lillasyster för alla kompisarna på gatan! Dom smög sig in i sovrummet och kikade på henne när hon sov!
Aldrig förr har det varit så enkelt att få in Oliver på kvällen som ikväll! Han skulle ju bada Maja =)

Bebislukt!

Mmmmm vad bebis luktar gott! Ändå är hon inte badad än =) Hon ska få bada ikväll! Oliver ska få hjälpa till!
Imorgon ska hon på läkarkontroll igen.. PKU och hörsel test!
Är sugen på att gå på stan och kika..  men det får nog vänta.. har fortfarande eftervärkar som heter duga och känner mig ganska öm!
LillPluttan har sovit lite inatt..  varit vaken och ledsen! HUNGRIG!! Har ju inte riktigt runnit till sig än utan kommer mest rå blask! Tror jag det att hon inte blir mätt! Men jag vill ju att hon ska suga mycket också så att det ska komma igång ordentligt så jag är ju lite emot tillägg! Men idag kunde jag inte stå emot..  En liten liten skvätt och nu har hon snart sovit i 3 timmar! Lill Stackarn var ju jättehungrig och en snål mamma som bara kommer med sina tomma hösäckar!

ååhh vad mina pojkar är sugna på att hoppa i poolen! Men än är det lite väl kallt för att ens dom själva ska vilja bada!

Lill Gumman!


Stolt pappa


MAJA Maria Stolt 2009-06-20 klockan 23.29

Hur är det egentligen möjligt? Hur kan hela kroppen skrika av smärta och vilja vrida sig ur skinnet för att i nästa ögonblick vara mitt inne i ett glädjerus som inte går att beskrivas som någonting annat?  Ett tredje underverk som ligger på bröstet och bara är såå otroligt vackert!

Dagen igår var lite märklig.. jag hade vaknat av en ganska kraftig värk på natten som sedan inte blev mer än så..  Men när vi runt lunchtid började montera upp poolen på baksidan så kom den en igen! Inget märkvärdigt egentligen utan kändes väl som de förvärkar jag haft ganska länge..  skillnaden var bara att dom kom var 20 onde minut. Jag la mig och vilade och somnade mellan vissa..
När jag klev upp tyckte jag nästan att det dött av och kände mig ganska less! Min underbara mamma bjöd oss återigen på mat och i bilen på väg dit började det igen..  Runt  kl 19 ringde jag på förlossningen för att rådfråga lite, det var då 7 min mellan värkarna, men dom var inte särskilt långa och visst gjorde dom ont men... njaa  kände mig osäker,,,
Hon på förlossningen tyckte att vi kunde ta det lugnt men om jag kände mig ororlig kunde vi gärna komma in under kvällen och bli undersökt och sedan mest troligt få åka hem igen. Så vi tog det lugnt! Åkte hem och la Linus.. Jag tog ett varmt bad och sedan kom mamma och pappa upp och myste en stund med Oliver innan han skulle lägga sig..
Strax efter kl 20 kom vi in på förlossningen och där tyckte dom att jag såg pigg ut och satt en kurva på bebisen.. Det såg fint ut och jag hade mellan 4-5 min mellan värkarna. Eftersom det var så nära personalbyte så tyckte man det var bättre att vänta på nattpersonalen innan man undersökte mig. Dom kom tidigt så redan innan kl 21 blev jag undersökt och var då 6 cm öppen vilket kändes sååå skönt! Det var alltså på riktigt och jag hade fått lön för mödan under dagen och kvällen! =)
Jag gick upp med Eva stöd och både jag och Patrik var vid väldigt gott mod! Värkarna blev mer intensiva och kom varannan minut ungefär..  Min vän lustgasen fungerade strålande och Patrik var ett oerhört bra stöd som peppade och hjälpte till att räkna så jag skulle börja andas i tid för att få "ruset" under det värsta onda! Vi var mest själva och jag tyckte det gick jättebra! Eftersom Ö-viks bb är stängt nu så var det mycket för dom att göra..  Vi hade iaf helt underbar personal som hade hand om oss! När klockan började närma sig elva kom känslan av att "nu ger jag upp" "jag vill inge mer" "ta mig härifrån" Då var det dax att känna igen och jag var då helt öppen men inget vatten hade gått!
"Nej nu tar vi hinnorna och föder barn!!" Sa den härliga barnmorskan! Mycket riktigt! Vid nästa värk tog hon hål på hinnorna och efter några krystvärkar klockan 23.29 var HON ute! Vår fina lilla dotter! Barnmorskan på mcv hade rätt! Visst var det en tjej! Men eftersom hon lurade oss förra gången då vi väntade Linus så hade vi inte riktigt vågat tro henne den här gången! 
Jag kände mig lite chockad över hur fort allting gått! Det var ju fortfarande Lördag!
Oj va gott det var med fika! När jag duschat, ammat lite och vi fikat erbjöd vi oss att flytta ut ur förlossningssalen eftersom vi förstod att mer folk var på väg in!
Lyxigt nog fick vi ett enkelrum.. Patrik stannade några timmar men åkte sedan hem för att hinna sova lite innan pojkarna här hemma skulle vakna..  Jag låg länge och bara tittade på henne innan jag kunde somna..

Runt tio kom 2 stolta storebröder indundrandes och var såå nyfiken på lillasyster! Oliver fick följa med Maja på läkarundersökningen och sedan packade vi ihop och åkte hem! Guud så skönt! Har lite eftervärkar och känner mig lite mör men det är ändå skönt att komma hem! Vila, mysa och bara ta det lugnt och lära känna varandra! Oliver släpper inte gärna blicken från lillasyster och är en mäkta stolt dubbelstorebror! Linus tycker att hon är intressant en liten stund men gör inte lika stor grej av hennes ankomst!

Så nu gott folk! Nu har jag gjort mitt till att föröka världen! Nu får någon annan ta över! Vår familj är färdig nu =)

MVC

Har just kommit hem från mvc..  Allt såg bra ut! Helt otroligt! Inte ens en tendens till högt blodtryck den här graviditeten! Och aldrig har jag varit gravid såhär länge! Oliver hade vi redan haft nästan 2 veckor och Linus 1 vecka vid det här laget!
Barnmorskan gav rådet att gå hem och ha samlag..   och att stimulera bröstvårtorna! Det enda som bevisats kunna ha betydelse för att få igång nåt! Verkligen JÄTTESUGEN på BÅDA! HELST SAMTIDIGT!!! Har aldrig känt mig mer läcker och attraktiv! Kanske man skulle köpt sig ett raffsett? Helst ett rött i storlek S...   suuuuck!

Idag skulle P sluta tidigt! Skönt! Ska åka och köpa lite blommor och fixa i rabbatten på baksidan, kanske montera poolen? Lär nog ta sin tid innan man kan bada men upp ska den ju ändå!

Bäddat och klart!


KOM NU!!


Gerbera precis som i brudbuketten! Han kan om han vill =)


SÖT-PRUPPEN!


Bak Bak Bak


Morotskaka!!


Mera bak! Hallon och blåbärsmuffins!


Bakat och bäddat!

Gårdagen som gick i kärlekens tecken drar jag nog helst ett streck över! Fyy vad jag mådde dåligt igår! Igen sömn och en dunderförkylning som bröt ut! Men min man kom iaf hem med blommor och prinsesstårta! Och för att inte tala om Oliver som var med mormor och köpte blomma till sina föräldrar! Linus fick inte stå med på kortet som han köpt som straff för att han faktiskt fick post igår! Linus hade ju sin dopdag igår på vår bröllopsdag så då fick han det sedvanliga brevet från Svenska kyrkan vilket inte passade storebror som inte fick någon som helst post! Så straffet blev att han inte fick stå med på kortet "han får väl köpa en egen blomma" tyckte Oliver!
 
Idag har varit en lite bättre dag även om sömnen fortfarande lyser med sin frånvaro! Pojkarna hade sin sista dag på dagis innan SOMMARLOV och jag hade min sista ensamma dag hemma! Passade på att baka lite så nu kan inte bebisen skylla på det heller! Fika finns i frysen och sängen är framtagen och bäddad! Nu vet jag faktiskt inte vad som återstår!? KOM UT ELÄNDIGA LILLA TJUR UNGE!! NU!!

Mamma och pappa kom upp en liten sväng ikväll så då passade jag och Patrik på att smita ut på en kort liten promenad.. jädrans vilka sammandragningar jag fick! En joggingrunda kanske skulle göra susen? Ska iaf dra fram dammsugaren nu när barnen somnat.. fast det där med att storstäda har jag ju testat förrut utan effekt!

Har iaf tagit upp kameran ur bb väskan idag! Kan ju inte ha en blogg utan bilder hur länge som helst! Men så fort som bilderna är inlagd ska den tillbaka ner i väskan!

Vår stora dag! Bröllopsdag imorgon (harkel harkel, host host Patrik)


MMMM


Kärleksdagen!


Måndag

En ganska pigg måndag med onda förvärkar! Har dammsugat, torkat golven, tvättat och handlat.. Sen ha vi hunnit fika hos mormor och sedan hem och lagat middag tills pappa Stolt kom hem.. Han har varit på möte i höga kusten idag.

Imorgon har vi bröllopsdag... vore det inte ganska fint av bebisen och komma då? På vår kärleksdag och Linus dopdag! Man kan ju iaf hoppas =)
Den här sommaren är det dax för storebror att gifta sig! Jag lär ju känna mig lagomt vacker på det bröllopet! FET, FUL med läckande BRÖST! Ja ja får väl köpa ett tvåmanstält och dra på mig i brist på annat! Det viktiga är ju att man kommer! Ha ha

Nu ska vi äta jordgubbar och glass!

Söndag

Gårdagen gick bra även om jag fler än en gång trodde att jag skulle stryka med på badäventyret! Man är ju inte den snabbaste direkt! Tur att man har en man som är desto snabbare som kunde hänga med Linus så kunde jag koncentrera mig mer på Oliver. Bubbla vågade jag inte efter att J skrämt upp mig att det kan sätta igång alltihopa! Skulle väl iof inte göra något men lite onödigt skulle det ju kunna vara när vi ändå var 16,5 mil hemifrån.. Tänkte lite på alla basilurer också när jag sneglade på bubblet men det såg iaf skönt ut för dom som satt där! Sägs ju att spermahalten är hög i dessa bubbelpooler! Ha ha kanske är det som gör att det sätter igång? Ha ha tekniskt sett så sa min barnmorska att ska nu denna omtalade "färdknäpp" fungera så ska mannen komma minst 3 gånger! Men hallå? Tänk alla snuskgubbar i bubbelpoolen? Garanterat fler än 3... ha ha jag kanske var dum där! =)

Annars har jag haft en rättså kass natt! Men eftersom jag somnade ifrån filmen som var på tv igår och P spelade in resten på vår nya coola digitalbox som jag inte begriper ett skit av så kunde jag se klart den klockan 2 inatt då min hjärna och kropp tyckte att det var morgon! Efter isglass och film kunde jag sova vidare..
Imorse bjöd B på kaffe, mycket trevligt och skönt att komma hemifrån lite.. Hemma igen från kaffet så har jag mest vilat.. mamma och pappa bjöd på middag så inte ens det har jag behövt åstadkomma med idag! Mycket skönt!

Nej dax att borra ner sig i soffan!

Lur lur lur

Hoppas jag inte lurat nån på tankar på bad i ö-vik idag! Som tur var kollade jag på hemsidan nu på morgonen och dom har driftstopp från idag och en vecka frammåt! guud vilken tur att jag kollade! Eftersom ingen bebis verkar vilja komma ut så åker vi åt andra hållet istället då! Blir bad i Östersund idag! Ha en bra dag!

I brist på andra bilder kan jag ju alltid lägga upp vagnen som står och väntar =)


Sjung om studentens..

lyckliga dar! Tänk att det är 9 år sedan jag gjorde det! Deprimerande vad tiden går fort! 

Idag har jag varit ner på stan och fixat med det sista jag tänkte köpa inför bebisens ankomst så nu har den inte ens det att skylla på! Har köpt nytt vagntäcke, kudde och påslakan. Nytt täcke till sängen och en hjälmmössa..  det enda som fattas nu är spjälskyddet och påslakanet till sängen men det är skickat från nätbutiken så det dyker nog upp i veckan.
När jag kom hem stack ett paket upp ur brevlådan! Min underbara vän hade skickat ett "måbra" paket! Massa mys saker till kroppen.. måste nog ta ett bad ikväll =) Tusen Tack S =)

Har inget mer hänt imorgonbitti så ska vi åka till Ö-vik och bada! Finns ju sjukhus där också =) Ska det bli något bad för pojkarna så får det nog bli inomhus.. ser inte alls ut som det ska bli något trevligt sommarväder i helgen heller..

Nä dax att börja förbereda lite middag! Hos familjen Stolt blir det kyckling idag!

Fixerad!

Förra gången lät det som att såhär tredjegången var det vanligt att bebisen aldrig blir riktigt fixerad förrän vattnet går.. men idag ser ni så är den lill* fixerad och redo för att möta världen! Känns skönt, slipper man åka ambulans om vattnet skulle gå! Nog för att det jobbar minst en trevlig tjej här på ambulansen i stan som jag gärna åkt ett varv eller två med men det kanske jag kan få göra under andra omständigheter en annangång =)

Vi har hittat en pool vi ska köpa! Kanon! Bara att invänta värmen då! Känns som man lurar pojkarna lite att montera upp den innan det blivit riktigt varmt... 

Nu ska vi förtära lite lunch...

Trött, trött, trött, trött

Finns det något som är så frustrerande som att vara såå trött och inte kunna sova?? Och somnar man så vaknar man 20 min senare.. tittar på klockan och önskar att man iaf ska ha fått sovit någon timma men icke.. Både jag och Patrik va skittrötta igårkväll och la oss tidigt. För han slutade det i många timmars sömn, och för mig i en alldeles fööör lång natt utan sömn, många kissningar, svettningar, halsbränna och illamående.. Var som ett levande lik imorse då Patrik skulle åka till jobbet.. vet inte riktigt hur vi fördrev tiden imorse men när det var dax för dagis 8.45 var pojkarna iaf påklädda och mätta med nyborstade tänder. Tiden till 13.45 har jag spenderat i sängen! Inte sovit mycket men iaf vilat! Hoppas om en bättre kommande natt så jag orkar ta hand om grabbarna imorgon då dom är lediga. Ska på MVC på kontroll imorgon.. man kan ju alltid hoppas på att det är den sista!

Många svär över vädret! Regn och rusk! Tycker synd om alla som har avslutningar, student och till dom som är lediga! Men får egoisten i mig tala så tycker jag att det är såå skönt!
BLÄÄÄ för allt! Tur man vet att det kommer något gott i slutänden på allt elände! Då är det värt allt!

Utan bilder..

Ursch va tråkig jag är som inte lägger ut några bilder!  En blogg utan bilder är ju tråkig jag vet! Men hIttar inga roliga.. och kameran ligger ju nerpackad så det blir inga tagna..  men så fort vi kommer hem med bebis så får jag kompencera då istället =)

Idag har mamma Stolt varit trött!  Var så skönt att vi lämnade kaoset hemma imorse och åkte till lekparken med Jessica och Hannah.. Mysigt hade vi! Och snäll och omtänksam vän som man har så hade hon packat allt fika! Tack för det säger jag och pojkarna igen =)!!  När vi kom hem åkte Oliver och jobbade en stund med Patrik och jag och Linus sov middag så då passade jag också på att sova en stund! Fy! När jag vaknade var magen sten hård som världens fotboll och jag frös och frös och frös! Var illamående och allt kändes allmänt pruppigt!  Men när Oliver kom hem och Linus vaknade gjorde vi lite fika och tittade på film.. så det blev lugnt tills pappan i huset kom hem..

Imorgon är pojkarna en stund på dagis.. känns konstigt då jag är hemma! Jag som verkligen är emot att ha dom där när man är "ledig". Men som den valross som jag är nu har jag inte vidare till aktiviteter att erbjuda här hemma så det blir nog bra! Mina pojkar trivs ju så bra på dagis så egentligen behöver jag absolut inte ha samvete för det... och nu har dom varit ledig i 4 dagar..  men det är väl den där "duktiga" som spökar! Som säger " ta hand om barnen du skaffat! Du har väl inte skaffat barn för att lämna bort dom på dagis" Låter precis som mina hjärnspöken det!

Nej nu ha Patrik klippt gräsmattan!  Ska ta och VAGGA ut och vattna blommorna lite..

Hörs imorgon! Då ska skötbordet monteras upp! Det som den där fina vännen kom upp med idag! =) För ni förstår att skötbord..  det har inte vi kvar! För här skulle det minnsann inte bli något tredjebarn på måååånga år ;0)

BB Väska och Sundsvall

NU är bb- väskan packad! Känns inte så märkvärdigt såhär tredjegången.. herregud har man glömt nåt så har man.. huvudsaken kameran är med! Resten ordnar sig ju alltid! Igår gjorde vi världens rensning bland alla urväxta kläder! Oj så lite bebiskläder jag sparat! Jag vet ju att jag haft inställningen att "nu kommer det dröja så länge innan den tredje att då är ändå allt omodernt så då köper vi nytt" det dröjde ju dock inte så länge =) Men men då får jag ju en anledning att köpa allt fint! Och kanske får jag för första gången köpa rosa och blommigt? Rött har mina pojkar haft mycket av.. men inte rosa.. Men för stackars Linus finns det massor att växa i! Han får alltid ärva och ärva.. men det gäller väl att passa på sålänge han inte säger något om det..

Imorse städades det här hemma på Roddarvägen och sedan skulle Oliver på kalas. Var lite sugen på att åka till Ikea idag men Olivers kalas kändes viktigare.. Men då ringde mormor och berättade att dom var på väg hem tidigare än vad dom tänkt från husvganen då vädret ändå var så dåligt så dom kunde hämta Oliver på kalaset om vi ville åka! Kanon! Såå skönt att ha mormor och morfar!! Så vi drog iväg! Har köpt en ny hylla och en byrå att ha bebisens kläder i till att börja med. En rosa byrå =) Sen blev det som vanligt lite små plock! Tänk så nöjd man kan vara över en liten Ikea tripp! Min kropp var men än nöjd av turen och hade absolut inte velat in på en endaste till affär =)
 
Imorgon är jag och pojkarna lediga! Hoppas på en lekstund med Jessica och Hannah.. Alltid skönt med någon liten aktivitet sådär på förmiddagen! Undra hur länge man ska gå omkring såhär och bara vara ledig då? Inte för att jag borde klaga direkt.. men det känns konstigt! Jag var så inställd på att knappt hinna klart skolan. Önskar ju att jag ska få vara med om känslan att vattnet går och sen att tillsammans räkna tid mellan värkar.. känner mig lite som en förstföderska! Har ju blivit igångsatt förrut så jag har ju aldrig varit med om det! =) Har lite förvärkar.. och igårkväll var dom faktiskt lite onda.. Men sen blev det inget mer! jaja naturen måste väl få ha sin gång.. den kommer väl när den är redo!

Nä nu ska jag packa upp dagens shopping och se om min alldeles egna Martin Timell här hemma har tänkt att skruva ihop byrån åt mig ikväll!? Eller om han redan hunnit jäst ner sig i soffan.. då kan det vara kört!

Hade Gott!

Seg!

Ja det är just vad jag är! Jag som trodde att allt skulle hända på fredag!? Men fredan gick mest åt till att vara..  fy så trött jag var! Och är idag också trots att jag sovit jättebra inatt för första natten på jag vet inte hur länge! Har nog bara varit upp och kissat 2-3 gånger inatt och tagit halsbrännemedicin =) Pojkarna är på kalas nu så jag tänkte jag skulle passa på att riva fram alla lådor ur förrådsluckan uppe och sortera och ta fram de första kläderna som jag sparat efter grabbarna! Man minns ju inte vad man sparat..  Har ju redan hunnit köpa lite också... är så svårt att hålla sig när man ser allt och vet att det börjar närma sig. Oliver börjar längta efter bebisen nu och tycker nog det är dax för den lill* att titta ut! Linus han har nog inte riktigt förstått utan han tycker att mamma är så tjock att det ser ut att kunna ligga en traktor där inne i magen =)

Igår var jag och barnen sugen på paradisbadet.. men P tyckte det var en dum idé i mitt tillstånd så vi tog det lugnt istället.. Var på fiskaffären och pojkarna fick välja varsin ny fisk..  handlade lite gotta till fredagsmyset och köpte hem mat, väldans skönt!
Tycker fortfarande att det känns konstigt att inte ha alla måsten och pressen från skolan.. att bara få göra det man vill! Har ingen bebis kommit till veckan ska jag nog ge mig på lite bakning..  kan vara skönt att ha lite fika i frysen till dom som kommer och vill lukta på bebisen!

Annars är vi på pooljakt! Så är det någon som har tröttnat på sin eller vet nåt bra så förslagen välkommen! I sollefteå fanns det EN att välja på med reningspump och täcke och sånt...  men det kändes lite tokigt att ta första bästa!

Nej dax att ta fram kläder och antagligen fundera lite över var tiden tagit vägen..  var ju ganska nyss vi fick linus!?

TJOCKIS!


Äntligen!

Terminen är slut! Tentan är gjord och den kändes bra! Nu är det alltså fritt fram för vår lilla bebis att komma! Fast bb väskan är dock inte packad än.. imorgon ska jag göra det =) Den här graviditeten har gått fort och jag har än så länge fått må ganska bra! Lämnar prover varje vecka eftersom jag fått havandeskapsförgiftning båda gångerna tidigare men än så länge ser allt bra ut och blodtrycket håller sig också bra. Konstigt att tänka på hur sjuk jag var den här tiden i graviditeten då jag väntade Oliver.. och att man ungefär nu bestämde sig för att sätta igång förlossningen.. Än tycker jag det känns som att det är lääänge kvar och har inte alls hunnit börja gruva så mycket än. Ut kommer den ju vilket fall som helst =)


Har lovat Oliver att vi ska åka på paradisbadet innan bebisen kommer.. Men både lördag och söndag är han bjuden på kalas.. Undra om det är smart att gå upp alla trappor och åka vattenruschkana höggravid?

Imorgon klockan 14.00 börjar livet!

Och då ska jag börja skriva här igen! =) Jag ska packa bb väskan, bädda ordning spjälsängen, bädda och göra i ordning vagnen, ta fram mera kläder än de jag redan köpt (har numera köpstopp av min käre man på bebisprylar) förbereda mig på att bebisen faktiskt kan komma närsomhelst och jag ska framförallt bli den perfekta mamman!! Hon som har TID!! Hon som leker med sina barn.. bakar och åker på badhuset.. Hon som poppar popcorn och har myskvällar! Hon som följer med sin yngste son på cykelpromenader och hon som har tid att titta när den stora sonen deltar i cykeltävlingen på gatan! Jag ska också bli den sociala kompisen, frun och dottern igen som de senaste veckorna lyst med sin frånvaro! Som ni kanske förstår gör jag min sista tenta imorgon och sedan är terminen slut! Ska bli så otroligt skönt! På återseende inom KORT! =)

RSS 2.0