Jobb

Idag började Patrik jobba igen! Fyy så fort tiden gått! Han har varit hemma i 6 veckor nu! Vilket också innebär att Maja redan blivit 6 veckor! Idag började barnen lite lätt på dagis och ska gå 15 tim i veckan nu tills skolan börjar. Kändes konstigt med dagis igen efter att dom varit hemma så länge men Oliver var överlycklig att få gå dit idag! Linus var inte fullt lika lycklig men dom verkar haft en bra dag!
Imorgon ska Maja på läkarkontroll så då ska pojkarna åka till mormor och morfar och sen ska vi ta mormor med oss på bad eller utflykt beroende på vad det blir för väder.

Det blev jag och Oliver som åkte på utflykt med Mulle i veckan som va! Åhh så mysigt vi hade! Först åkte vi flotte ut till Hågesta Ön och där fick vi hälsa på hos Laxe och Fjällfina och lyssna på deras historier och leka lekar. Efter färden tillbaka till risön fick vi träffa Mulle Själv och barnen fick hjälpa honom att plocka skräp och hålla rent i naturen. En mysig och lärorik tur blev det =)

I lördags hade vi långväga gäster från Örebro, mycket trevligt! Synd att vi ska bo så långt ifrån varandra.. =( 

Idag har vi varit och fotat barnen! Som vanligt var Linus mer vild än tam men jag hoppas att han iaf fastnade på någon av bilderna =) Ska bli kul att se sen!

Nej dax att krypa till kojs!

Kommentarer
Postat av: Emma

Alltid tråkigt när semester bryts mot vardag... Man måste ha mkt att se fram emot tex date med Lasse i Övik 27/11;))

2009-08-06 @ 08:32:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0