Foton

Idag har vi framkallat foton! Å gud så lång tid det tog att ladda ner allt på sidan vi beställde ifrån..  och för att inte tala om hur lång tid det tog att välja ut alla bilder! Återigen har jag svurit vid att aldrig vänta såhär länge igen! Över 800 bilder att framkalla! Vi hade inte framkallat bilder sedan Linus födelsedag 30 Nov-08..   Hur kul är det egentligen att NU i augusti sitta och sätta in och skriva till bilder från jul?? Jaja är väl bara att ta tag i det när bilderna kommer och att försöka skärpa sig till nästa gång IGEN! Vi beställde också Canvas tavlor av barnen som A-k tog, tror det blir jättefint =)

Förruom att ladda upp bilder idag har vi slöat en hel del... såå skönt! Vi har sett på film med barnen och haft det mysigt!
På eftermiddagen tog jag och Oliver en cykeltur till mormor och morfar som jag såå länge lovat Oliver att vi ska göra! Förra sommaren fick vi ringa morfar vid Statoil för att hämta Oliver och hans cykel för då orkade han inge mer..  Men inte idag inte! Idag cyklade han hela långa vägen till mormor och morfar som bor i villaområdet vid sjukhuset. Inte klev vi av cykeln många gånger heller...  han börjar bli stor våran Oliver =)

Middagen blev på City idag! Gott! Det är som alltid lite godare att få sitta där och äta =) Linus han stannade hos mormor och morfar och åt fisk så vi fick det lugnt på restaurangen med bara Oliver och Maja..  Linus var helnöjd över att få vara alldeles själv i lekrummet hos mormor och morfar och tyckte att vi kom och hämtade han alldeles för tidigt!

Igår var förresten jag och Patrik på bio! Sommaren med Göran! Otroligt rolig film! Tänk att ett litet bio besök kan kännas som en hel weekend när man får vara bara på två! =)  Maja åt just innan vi åkte, men eftersom hon kvällstid gärna vill ligga och mysa och snutta på sin mamma så hade mormor och morfar fått bära henne lite men allt hade gått bra! När vi kom hem åt hon och sedan somnade hon som en stock och sov till sex imorse =) Sova det kan hon vår lilla tjej!

Nej nu ska vi äta varm nykokt hjortronsylt med glass! Som jag längtat!! Och imorgon är det nog ett måste att göra våfflor till lunch =) Det tackar vi kära mamma för!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0