Ledig...

Är jag nu i en vecka! Det känns mycket bra!
I veckan ska vi baka lussekatter, pepparkakor och koka julgotta! Hoppas att det inte blir så kallt i veckan så vi också kan vara ute och greja i snön!
Linus stora bekymmer så här i vintertid är att han vägrar att ha handskarna på sig! Köpte den fjärde modellen i handskväg men inte heller dom bahagade passa unge herr Stolt! Skyll dig själv å frys då säger hans mamma! Men problemet är att så fort han får lite snö på händerna (vilket går fort då man är ute) så blir han helt förtvivlad och undrar varför den måste vara så kall!? Eventuellt efter flertalet vurpor i den kalla snön så kan man lura på han handskarna för ett tag. Pedagogiskt förklarar mamman flertalet gånger att om man har handskarna på sig blir det inte sådär kallt! Medans hon i själva verket har god lust att ställa in ungen i hallen, låsa dörren och sedan gå tillbaka och leka i snön i lugn och ro med Oliver =) Men sådär är det att ha en tvåårig lillebror!

Nej dax att natta! Runt sex imorgonbitti tassar nog våra små tomtenissar nerför trappan i vanlig ordning och undrar nyfiket över dagens paket i julkalendern!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0